Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.biromobil.si

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine biromobil.si, pravice in  poslovni odnos med ponudnikom in kupcem ter določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki ju izvaja podjetje BIROmobil, d.o.o., Medenska cesta 79, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju ponudnik).

Spletna trgovina biromobil.si je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabnikom. Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini biromobil.si.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine biromobil.si sledijo določilom Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) in ostali zakonodaji, ki ureja e-poslovanje in trgovinsko dejavnost.

Z uporabo spletne trgovine biromobil.si se strinjate z vsemi spodaj navedenimi pogoji.

 

Splošno

Vse navedene cene v spletni trgovini biromobil.si so v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost. DDV je obračunan na podlagi Zakona o davku na dodano vrednost.

Ponudba izdelkov, ki je objavljena v spletni trgovini biromobil.si velja do odprodaje zalog oziroma je možno  izdelke, ki jih ni na zalogi, naročiti z daljšim rokom za dostavo od splošnega.

Spletna trgovina biromobil.si ima pravico spremeniti pogoje uporabe s posodobitvijo te objave. Tovrstne spremembe pogojev so za uporabnika zavezujoče.

Spletna trgovina biromobil.si posluje in sklepa pogodbe v slovenskem jeziku.

 

Dostopnost informacij

(povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 1. a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
 2. b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 3. c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
 4. d) dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 5. e) pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 6. f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
 7. g) način plačila in dostave,
 8. h) časovno veljavnost ponudbe,
 9. i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo artikla,
 10. j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

 

Postopek nakupa

Kupec izbere želeni izdelek in klikne na gumb »Dodaj v košarico«. Ko je izdelek dodan v košarico, je v njej tudi viden. Če izbrani izdelek kupcu ne ustreza, ga iz košarice lahko odstrani s klikom na gumb »Odstrani«.

Če želi kupec z nakupom nadaljevati, klikne na »Nadaljuj na blagajno«.

Ko kupec izbere vse želene izdelke, v obrazec vnese zahtevane podatke. Obvezni podatki so označeni z zvezdico. Na koncu se mora strinjati, da sprejema splošne pogoje poslovanja.

Ko kupec potrdi naročilo (klik na gumb »Oddaj naročilo«), sprememba naročila prek spletne strani več ni možna.

V kolikor ima kupec kodo ali geslo za popust, ju je potrebno vnesti za uveljavitev določenega odstotka popusta. Nato klikne na gumb »Uporabi«, ki se nahaja sredi obrazca Košarica.

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V tej fazi naročila ima kupec možnost preklicati naročilo v roku ene ure.

Za izdelke, ki niso v redni prodaji in si jih kupec izbere v pred naročilu iz kataloga, po prejetem naročilu, kupca obvestimo o roku dobave in posredujemo predračun. S plačilom predračuna kupec potrdi naročilo. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

Izdelkov iz redne prodaje in izdelkov v pred naročilu iz kataloga ni možno kupiti v enem naročilu, vendar je potrebno oddati dva naročila.

Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo, ko ponudnik naročilo pregleda, preveri zalogo naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko oziroma mu napiše elektronsko sporočilo.

Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave, ki je običajno 5-7 dni in mu pošlje pdf. predračun. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

Ob naročilu kupec dobi vse podatke za nakazilo. V primeru, da kupec pred potrditvijo naročila s strani ponudnika nakaže znesek na transakcijski račun ponudnika in se izkaže, da je dobavni rok daljši od običajnega lahko kupec zahteva vračilo vplačanega zneska na enak način kot ga je kupec uporabil za plačilo ponudniku.

 

Načini plačila

Kupec lahko izbira med naslednjimi načini plačila:

–   nakazilo na račun upravitelja in ponudnika spletne trgovine biromobil.si, na BIROmobil, d.o.o. (plačilo  po predračunu; blago je odposlano na naslov za dostavo po prejemu sredstev na naš poslovni račun odprti pri banki Intesa Sanpaolod.d., SI56 1010 0005 6268 337);

–   plačilo po povzetju (v primeru, da je za dostavo naveden drug naslov od naslova kupca, plačilo po povzetju ni možno).

Pri različnih dostavnih opcijah je možno izbrati le določen način plačila glede na vrsto izbrane dostave.

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika.

Obvestilo FURS o obveznosti izdaje in prevzema računa

Cene

Vse navedene cene v spletni trgovini biromobil.si so v EUR in vključujejo davk na dodano vrednost. DDV obračunan na podlagi Zakona o davku na dodano vrednost. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Cene so priporočene prodajne cene proizvajalca ali cene, ki jih ponudnik sam oblikuje v okviru prodajnih akcij.

Vsekakor si ves čas prizadevamo zagotoviti ažurne in točne podatke, vendar se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa in hkrati ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o potrjenem naročilu). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Ponudnik ima pravico do zaračunavanja stroškov dostave glede na izbrano opcijo kupca po ceniku izbranega podjetja za dostavo. Znesek dostave je razviden v povzetku nakupa. Osebni prevzem je brezplačen, vendar se je potrebno predhodno dogovoriti za čas prevzema na tel. 041 613 673.

 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo blago za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov podjetju sporoči (e-naslov: info@biromobil.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor). Artikel je potrebno vrniti prodajalcu v pripadajoči – nepoškodovani embalaži najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Poleg vrnjenega blaga mora kupec priložiti kopijo računa in številko njegovega transakcijskega računa.

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe, pri pogodbah:

 • o blagu ali storitvah, katerih cena je odvisna od nihanj na trgih, na katera podjetje nima vpliva in ki lahko nastopijo v roku odstopa od pogodbe;
 • o blagu, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam;
 • o blagu, ki je bilo izrecno naročeno s strani potrošnika iz kataloga proizvajalca in ni v redni ponudbi spletne trgovine biromobil.si
 • o blagu, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, je hitro pokvarljivo ali mu hitro preteče rok uporabe;
 • o opravljanju storitev, če podjetje pogodbo v celoti izpolni ter se je opravljanje storitve začelo na podlagi potrošnikovega izrecnega predhodnega soglasja in s privolitvijo, da izgubi pravico do odstopa od pogodbe, ko jo podjetje v celoti izpolni;
 • o dobavi zapečatenih avdio- ali videoposnetkov in računalniških programov, če je potrošnik po dostavi odprl varnostni pečat;
 • o dobavi zapečatenega blaga, ki ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov, če je potrošnik po dostavi odprl pečat ali  v kolikor je embalaža odprta ali poškodovana;
 • o blagu in storitvah povezanih z izdelki, ki so predmet nadgradnje programske opreme izdelka ali pripadajoče programske opreme, ki je priložena izdelku, na katere podjetje nima vpliva in ki bi lahko nastopile v roku odstopa od pogodbe
 • o dobavi blaga, ki je zaradi svoje narave neločljivo pomešano z drugimi predmeti;
 • o dobavi digitalne vsebine, ki se ne dostavi na otipljivem nosilcu podatkov, če se je opravljanje storitve začelo na podlagi potrošnikovega izrecnega predhodnega soglasja in s privolitvijo.
 • o blagu in storitvah povezanih z izdelki, ki so predmet nadgradnje programske opreme izdelka ali pripadajoče programske opreme, ki je priložena izdelku, na katere podjetje nima vpliva in ki bi lahko nastopile v roku odstopa od pogodbe.

Prejet artikel mora vrniti nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. Obrazec za odstop potrošnika od pogodbe dobite na vaš email po poslanem sporočilu na info@biromobil.si z opisom v Zadeva: Odstop

Odstop potrošnika od pogodbe za artikle iz kompleta

Če se potrošnik odloči za odstop od pogodbe za artikle, ki tvorijo komplet, lahko za celoten komplet zahteva zamenjavo za enak komplet ali vračilo kupnine. Potrošnik lahko zamenja artikel iz kompleta, v primeru stvarne napake ali poškodbe artikla, zanj pa ne more zahtevati vračila kupnine. V primeru uveljavljanja garancije artikla iz kompleta velja garancijski rok proizvajalca.

Kupec mora blago vrniti na naslov:

BIROmobil d.o.o.

Medenska cesta 79,

1000 Ljubljana

Pri vračilu artiklov, kjer sta bila koriščena bonus ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se ob vračilu ne vrnejo (vrne se vplačan znesek).

Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe na naročnikov transakcijski račun

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

Preklic naročila

Ponudnik se trudi naročila obdelati hitro in s tem zagotoviti čim hitrejšo dostavo naročenih artiklov. Če želi uporabnik preklicati svoje naročilo, mora to storiti v najkrajšem možnem času in to sporočiti na telefonsko številko 041 613 673 ali po elektronski pošti (info@biromobil.si). V primeru da gre za artikel, ki ga potrošnik izrecno naroči mimo prodajnega programa prodajalca preklic naročila po potrditvi dobave artikla in plačilu ni možen.

V primeru, da je bilo naročilo že oddano dostavni službi, preklic naročila ni več možen.

Odgovornost za stvarne napake

Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančno opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda.

Prodajalec ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena. Šteje se, da je napaka na stvari obstajala že v času izročitve, če se pojavi v roku šest mesecev od izročitve.

Potrošnik, ki je pravilno obvestil prodajalca o napaki, ima pravico od prodajalca zahtevati, da: odpravi napako na blagu ali vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako ali blago z napako zamenja z novim brezhibnim ali vrne plačani znesek.

Če napaka ni sporna, vam bomo najkasneje v roku osmih dni rešili reklamacijo oziroma v prav tako osmih dneh podali pisno zavrnitev reklamacije stvarne napake.

Napaka je stvarna, kadar artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet; artikel nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana; artikel nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane; prodajalec je izročil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila. Za stvarno napako se ne upošteva nesorazmerne zahteve potrošnika glede funkcij, funkcionalnosti, kvalitete, glede na cenovni razred izdelka za katerega uveljevlja stvarno napako, ki presegajo cenovni razred izdelka in spadajo v višji cenovni razred. Za stvarno napako se ravno tako ne upoštevajo nadgradnje programske opreme izdelka ali programske opreme, ki so bile izvedene s strani proizvajalca in na katere prodajalec nima vpliva in so izključno v domeni proizvajalca izdelka.

 

 Dostava

Izdelki na zalogi bodo odposlani v roku dveh delovnih dni od dneva naročila oz. prejema plačila na naš račun (v primeru plačila po predračunu). Če naročenih artiklov ni na zalogi, bo ponudnik kupca o predvidenem datumu dobave oziroma dostave obvestil naknadno po elektronski pošti ali telefonu.

Izdelki, ki so na zalogi pri dobavitelju so dodatno označeni s pripono v koliko delavnih dneh bodo na zalogi pri nas. Pri izdelkih na zalogi pri dobavitelju se za dobavni rok upošteva čas vpisan poleg zaloge plus 2 dni za odpošiljanje. Primer: »Na zalogi pri dobavitelju predvidena odprema 3-5 dni« pomeni, da bo izdelek odposlan stranki najkasneje v 7-ih delovnih dneh.

Za delovni dan se ne štejejo sobote, nedelje in prazniki.

V primeru, da je dobavitelj iz tujine in je v državi dobavitelja ali tranzitni državi praznik se ti dnevi ne štejejo v delovni dan.

Od prevzema pošiljke dostavne službe veljajo splošni pogoji dostavne službe, ki je prevzela pošiljko.

Za zamude pri dobavi zaradi višje sile ne odgovarjamo.

Višja sila in druge nepredvidljive okoliščine so izredne, nepremagljive in nepredvidljive okoliščine, ki nastopijo po sklenitvi pogodbe in so zunaj volje pogodbenih strank. Za višjo silo se štejejo zlasti potresi, poplave ter druge elementarne nezgode, stavke, vojna ali ukrepi oblasti, ki preprečujejo izpolnitev pogodbenih obveznosti, ki jih predpisuje pogodba.

Dobava blaga, ki ga potrošnik izrecno naroči mimo rednega prodajnega programa se dobavni rok določi po pismeni potrditvi prodajalca o dobavnem roku izdelka.

V primeru posebnih zahtev in želja glede dostave lahko svoje želje posredujete na elektronski naslov info@biromobil.si

Stroški dostave

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije in GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Strošek dostave je odvisen glede na izbrano opcijo kupca po ceniku izbranega podjetja za dostavo in glede na vrednost in velikost paketa. Znesek dostave je razviden v povzetku nakupa. Osebni prevzem je brezplačen, vendar se je potrebno predhodno dogovoriti za čas prevzema na tel. 041 613 673.

Pošta Slovenije in banke uporabnikov za vsako plačilo obračunajo provizijo, skladno s svojim cenikom. Ti stroški niso upoštevani v cenah izdelkov spletne trgovine biromobil.si.

Pri plačilu po povzetju provizija Pošte Slovenije do zneska 98,00 evrov znaša 1,0500 evrov, nad 98 in do 501,00 evrov 1,07 % od vrednosti in nad 501,00 evrov 5,3600 evrov.

Promocijske akcije in kode

Naročnikom e-novic in zvestim kupcem ter v okviru prodajnih akcij občasno pošljemo promocijsko kodo, ki zagotavlja določene popuste. Kode so časovno omejene. V Košarici se v okence vnese promocijska koda in obračuna popust nakupa. Promocijske kode niso združljive. Ob vsakem nakupu lahko kupec izkoristi le po eno promocijsko kodo.

Ponudnik bo roke veljavnosti akcije navedel ob akcijski ponudbi.

Obveščanje in e-novice

Uporabnik oziroma kupec se ob prijavi na e-novice strinja z obveščanjem o novostih na spletni strani, novostih v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudnik se obvezuje, da elektronskih naslovov uporabnikov ne bo posredoval tretjim osebam ali jih na kakršenkoli način zlorabil. Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi iz sistema prejemanja novic.

 Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

Kupec jamči za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov ter spletni trgovini biromobil.si odgovarja za škodo, nastalo zaradi netočnih oziroma neresničnih podatkov.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Upravitelj spletne trgovine biromobil.si podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi se zaupa le naslov za dostavo in telefonska številka za lažjo realizacijo dostave. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu ne nasprotuje.

Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ne odgovarjamo.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

 Komunikacija

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.

Oglasna elektronska sporočila bodo jasno in nedvoumno označena kot takšna, iz njih bo jasno razvidno, kdo je pošiljatelj. Enako velja za različne promocijske akcije, za katere bodo tudi jasno določeni pogoji udeležbe. Vsakemu uporabniku bo jasno viden način odjave od prejemanja oglasnih sporočil, ponudnik pa bo tudi izrecno spoštoval željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil.

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi za ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Vendar se lahko zgodi, da se lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti artikla.

Ponudnik si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Varstvo otrok

Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti.

Ponudnik bo preveril naročila od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi za to imel izrecno dovoljenja staršev ali skrbnikov.

Ponudnik ne sme ponujati prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po najboljših močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določi osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko (041 613 673) ali po elektronski pošti (info@biromobil.si).

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je pritožbo prejel, sporočiti uporabniku oz. kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga ves čas obveščati o poteku postopka. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Ponudnik si bo po najboljših močeh prizadeval za sporazumno rešitev morebitnih sporov.

Zavedamo se, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroški, ki nastanejo zaradi reševanja spora, kar je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si BIROmobil d.o.o., prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. biromobil.si, BIROmobil d.o.o. , ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Splošne pogoje poslovanja si lahko ogledate TUKAJ.

 

Želimo vam obilo veselih nakupov v naši spletni trgovini biromobil.si!

BIROmobil d.o.o.

Ljubljana, avgust 2019